Elektriker / Servicetekniker sökes!

 

Gillar du att arbeta ute hos olika kunder ? Har du en känsla för service och vill jobba heltid som Elektriker / Servicetekniker på ett företag i tillväxtfasen ?

Om företaget:

TH:s El & Hushållsservice AB är ett auktoriserat företag inom branchorganisationen EHL. Vi tillhandhåller produkter och helhetslösningar inom hushållsservice,inkl el och vvs till både privatpersoner,företag,fastighetsbolag,kommun och landsting, vilket tillsammans med våra egna krav på hög servicenivå innebär att våra kunder alltid ska erbjudas den bästa lösningen för sina egna önskemål.

Arbetsbeskrivning:

I rollen arbetar du på fältet med att montera/åtgärda våra kunders produkter och ge de en mycket god och hög service.

Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet i en trevlig arbetsmiljö tilsammans med kunninga kollegor och samarbetspartner.

Du som söker;

Du bör ha elteknisk kompetens eller erfarenhet/utbildning från vitvaror,kyla, el,styr eller vvs området.

Vi ser gärna att du har en positiv inställning och servicekänsla. Du är självgående, intiativrik och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du bör vara praktiskt lagd, problemlösare och mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Hög arbetsmoral,flexibilitet och nogrannhet värdesätter vi hos dig. Det är därför viktigt att du trivs i ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar.

B-kort är ett krav. Elbörighet ett stort plus.

Övrigt:

Anställningen avser en heltidsanställning. Start omgående eller snarast möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Sänd ditt CV och personliga brev till:

daniel@thsel.se ,   thord@thsel.se