BESTÄLL INSTALLATION AV DIN LUFT-LUFTVÄRMEPUMP

En korrekt installation säkerställer att du får ut så mycket som möjligt av din luft-luftvärmepump. Du får maximal effekt. Dessutom undviker du problem och onödigt slitage. Du kan utnyttja rotavdraget, för att få ned kostnaden på din installation.

Få hjälp av våra experter

På TH:s service får du hjälp av riktiga värmepumpsexperter. Vi har lång erfarenhet av luft-luftvärmepumpar och ser till att du får en korrekt installation. Du kan lita på oss.

Standardiserad installation

 

Standard-installation gör det enklare för både dig och våra installatörer. Du vet exakt vad det är du beställer (se tekniska data) och våra installatörer vet exakt vad de ska göra. Ofta räcker det med en vanlig standard-installation, men ibland behövs något extra, som lite längre köldmedierör. Om det behövs något extra löser du detta tillsammans med installatören.

 

Utnyttja rotavdraget

Rotavdraget gäller vid luftvärmepumpsinstallationer. Genom att utnyttja rotavdraget kan du få ned kostnaden för din installation. Du betalar mindre redan från början och TH:s service sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver är ditt personnummer och din fastighetsbeteckning. Du måste själv veta att du uppfyller kraven för att utnyttja rotavdraget.

Observera inför installation

Det är våra certifierade kyltekniker som utför luft-luftvärmepumpsinstallationer. De har en speciell kompetens, som krävs enligt lag vid denna typ av installation. Ett jordat uttag måste finnas i anslutning till utomhus- eller inomhusdelen. Om det inte finns något lämpligt så löser vi ju givetvis detta också. ( Ingår ej i standard installationen ).

Kunden ansvar för att det finns utrymme att installera luft-luftvärmepumpen. Det ska vara skottat och undanplockat, så att installatören lätt kan ta sig fram.

Om installationen ska utföras på en plats utan farbar väg, tillkommer en extra kostnad för restiden. Detta gör du upp med installatören vid tidsbokningen. Med farbar väg menas framkomlighet med bil utan påtvingande stopp.

För bokning av installation Ring vår kundtjänst 0500-418770